Брацлавський ліцей відзначає свій почесний 110-річний ювілей. Це навчальний заклад, де виховуються талановиті та розумні учні, а працюють творчі та віддані педагоги. Ліцей славиться своїми переможцями в конкурсах і проєктах громадської організації «Ми — Вінничани», а його вчителі регулярно стають лауреатами грантової програми «Професійне зростання».

Особливо відзначилася десятикласниця Настя Гаврилюк, яка стала однією з перших учасниць проєкту «Таланти твої, Вінниччино».

Команда ГО «Ми — Вінничани» долучилася до привітань. Голова організації Валерій Коровій привітав ліцей і вручив директорці Оксані Білозір сертифікат на 50 000 грн для облаштування сучасного дитячого майданчика.

«Ми раді долучитися до ініціативи громади, яка прагне створити комфортний ігровий простір для дітей. Ця ініціатива об’єднала батьків, вчителів, випускників та підприємців. Найважливіше — це активні люди, які вмотивовані розвиватися», — підкреслив Валерій Коровій.

Приємною несподіванкою для присутніх став виступ Анастасії Гаврилюк, учасниці проєкту «Таланти твої, Вінниччино». Дівчина виконала кілька українських композицій на саксофоні, подарованому їй командою ГО «Ми — Вінничани». Організатори раді, що можуть підтримувати молоді таланти та сприяти їхньому розвитку.

Попередня публікаціяЦіни в супермаркетах зростають: що пропонують вінницькі ринки?
Наступна публікаціяУ четвер вінничан вразить вистава «НЕдитячі пристрасті або «Бейбі бум» з зірковими акторами