Сучасний телефон, що називається смартфоном, є чудовим помічником для різних категорій людей. З його допомогою можна розважатися, навчатися, вирішувати ділові питання та багато іншого. Він є незамінним для більшості людей, а виробники щороку випускають нові моделі телефонів, доповнюючи їх інноваціями, новими технологіями та оновленими функціями.

Такі аксесуари компактні, практичні, виконують багато завдань одночасно і відрізняються досить великим екраном. На сайті foxtrot.com.ua є можливість вибрати будь-який варіант зі смартфонів, скориставшись категоріями та системою фільтрів. Це дозволить вказати ключові параметри, сформувати вибірку та під свій бюджет зробити покупку.

Ключові параметри телефону

Вибір оптимальної модифікації пристрою залежить від особистих побажань, завдань та бюджету для придбання. Тому критерії вибору стандартні, але параметри відрізнятимуться:

  1. Камера. Моделі смартфонів можуть оснащуватися різними об’єктивами під ті чи інші цілі та завдання. Один із модулів може фотографувати, а інший розмивати фон;
  2. Діагональ екрану. Телефони з діагоналлю від 5,5 дюймів є оптимальним стандартом. Якщо хочеться грати, дивитися відео та комфортно працювати з документами, потрібно вибирати від 6 дюймів;
  3. Акумулятор. Середнє значення в діапазоні від 3000 до 4000 мАг. Цього достатньо на 10 годин активності. Великі батареї від 5000 мАг встановлюються у флагманах та забезпечують роботу без заряджання протягом 1-2 годин;
  4. Бездротові технології. Сучасні смартфони повинні оснащуватись модулями Wi-Fi, бездротовими мережами 3G або 4G, Bluetooth, GPS-навігатором, а також NFC-датчиком для проведення безконтактних платежів. Це той мінімум, який потрібний для комфортного використання смартфона у нинішніх реаліях.

Процесор та обсяг пам’яті визначає продуктивність пристрою. Варто віддавати перевагу середнім значенням, що оптимально за ефективністю та вартістю.

Виробники смартфонів

Перше місце ділять такі виробники, як Samsung та Apple. Їхні телефони багатофункціональні, задають темпи розвитку та появи інновацій, але вартість висока. У випадку з брендом Samsung присутня велика кількість серій під різні завдання та цілі, які також відрізнятимуться вартістю.

Китайський виробник Xiaomi поступово займає багато ніш, пропонуючи телефони високої якості за доступною вартістю. У рік виходить близько 20 модифікацій, а основний акцент робиться на високій продуктивності за рахунок постійного оновлення процесора.

Читайте новини про сучасні гаджеті у нашому виданні.

Попередня публікаціяУ Козятині для дітей провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»
Наступна публікаціяЯк відрізнити грип, застуду та COVID-19: важливі поради для епідсезону