Війна не змінила головного принципу роботи народного депутата Миколи Кучера – турботи про людей. Попри складні часи, депутат та його команда продовжують підтримувати тих, хто цього найбільше потребує. З нагоди Дня людей похилого віку самотні та немічні мешканці округу отримали традиційні продуктові набори та увагу від команди депутата.

“Війна змінила багато чого в нашій країні, але пріоритет турботи про ближніх у нашій повсякденній роботі залишається незмінним. Нашу підтримку отримали всі, хто перебуває на обліку в Центрах надання соціальних послуг наших громад. Ми передали продуктові набори, до яких увійшли необхідні продукти – соняшникова олія, макарони, гречка, печиво, чай і цукор. У цей складний час не можна забувати про людей, які поруч із нами і потребують допомоги”, – наголосив народний депутат Микола Кучер.

Сьогодні для багатьох стареньких підтримка з боку соціальних центрів є життєво важливою. Більшість з них мають мінімальні пенсії, багато хто хворіє та не може самостійно обслуговувати себе. Тому продуктові набори стали не лише матеріальною, але й моральною підтримкою для тих, хто переживає важкі часи.

Загалом, продуктові набори отримали 3286 самотніх людей похилого віку, які перебувають під опікою восьми територіальних центрів: Теплицького, Соболівського, Гайсинського, Ладижинського, Тростянецького, Ободівського, Бершадського та Джулинського.

 

Попередня публікаціяУ трьох громадах на Вінниччині з 1 жовтня обмежать подачу газу
Наступна публікаціяНовий центр психосоціальної підтримки запрацював у Жмеринці