Багато м’ясних страв готують, тушкують або подають із різноманітними томатними соусами. А чому б не додати томати просто у фарш? Адже це поєднання — справжня насолода для смакових рецепторів. Так і з’явилися соковиті томатні котлети з насиченим смаком. Рекомендуємо приготувати більше, щоб вистачило на всіх!

Інгредієнти

Крок 1
Зніміть скоринки з трьох скибочок хліба, розламайте їх на невеликі шматочки й замочіть у 200 мл томатного соку на 8-10 хвилин.

Крок 2
Змішайте 500 г фаршу з хлібом, додайте 1/2 ч.л. солі та 1/3 ч.л. перцю. Добре перемішайте до однорідної маси.

Крок 3
Розігрійте духовку до 180 градусів. Сформуйте овальні котлети вагою по 80-85 г кожна.

Крок 4
Налийте на сковороду 1 ст.л. олії, добре розігрійте та обсмажте котлети на середньому вогні по 4 хвилини з кожного боку.

Крок 5
Перекладіть підсмажені котлети у форму для запікання й запечіть їх у духовці протягом 10 хвилин.

Крок 6
Подавайте котлети з улюбленим гарніром і насолоджуйтесь!

Попередня публікаціяСьогодні вінничани можуть чути планові вибухи
Наступна публікаціяВагітність і краса: як вибирати безпечні косметичні процедури