Ветеранів та цивільних запрошують до участі в першому всеукраїнському фестивалі ветеранської культури «Коло ветеранів», який відбудеться 22 вересня у Києві.

Фестиваль присвячений ветеранам, ветеранкам, учасникам бойових дій та їхнім родинам, а також усім українцям, які прагнуть підтримати тих, хто пройшов через війну. За словами організаторів з Українського ветеранського фонду, метою заходу є не лише моральна підтримка та реінтеграція ветеранів, але й демонстрація єдності та поваги з боку суспільства до тих, хто пережив важкі випробування.

Фестиваль стане платформою для взаємодії між ветеранами та цивільними, дозволяючи їм краще зрозуміти життя один одного.

На гостей чекатимуть шість інтерактивних зон, включаючи адаптивні види спорту, такі як стрільба з лука, волейбол сидячи та баскетбол на візках. Також будуть літературний простір, ярмарок ветеранських бізнесів, фотовиставка та артлокації, де учасники зможуть створювати вироби власноруч.

У мистецькій зоні проводитимуться майстер-класи з деревообробки, кераміки та малювання, що дасть змогу розвинути нові навички. Локація психологічної підтримки пропонуватиме лекції про повернення до цивільного життя.

Вхід на фестиваль безкоштовний, однак для участі необхідна попередня реєстрація.

Більше інформації про фестиваль читайте тут.

Попередня публікаціяНаслідки негоди: рятувальники Вінниччини розчистили 28 повалених дерев
Наступна публікаціяГамаки та газові пальники: Туристичний майстер-клас у Вінниці з підтримкою ЗСУ