У понеділок, 16 вересня, у Вінницькому театрі ім. Садовського на вас чекає унікальний вечір гумору та музики. Відомий український стендап-комік Василь Байдак та чарівна співачка INGRET представлять незабутнє шоу під назвою «Смерть, папуга, фортепіано».

Що вас чекає? Це не просто стендап, це поєднання гострих жартів, іронії та глибоких емоцій з живою музикою. Як зазначають організатори, музика додає кожному слову більше ваги та емоцій, роблячи виступ ще сильнішим і зворушливішим.

«Уявіть собі стендап із музикою: іронія, абсурд, гіпербола — все це набуває нових барв, коли додається нотка трагедії та близьких кожному переживань», — зазначають творці шоу. А коли за гумор відповідає Василь Байдак, а за музику — талановита INGRET, результат гарантує справжнє емоційне перезавантаження.

Ті, хто вже відвідав виступи у інших містах, діляться незабутніми враженнями:

«Геніально! Підняли в космос, вдарили об землю, а потім зібрали докупи!»,
«Фантастично-казковий стендап. Це можна дивитись вічно»,
«Плакала, сміялась і так по черзі».

Цей вечір стане справжнім коктейлем емоцій — від сміху до сліз. Вас чекають майстерно побудовані жарти, іронія, глибокі рефлексії та чудова музика.

Деталі заходу:
  • Коли: понеділок, 16 вересня, 19:00
  • Де: Вінницький театр ім. Садовського
  • Квитки: на сайті afisha.vn.ua та в касах міста.

20% від прибутку з виступу буде передано на підтримку Збройних Сил України. Під час попереднього туру Байдак та INGRET зібрали 1 262 030 гривень для наших захисників.

Запрошуємо вас на вечір, який обіцяє бути наповненим емоціями, гумором та музикою. Не пропустіть можливість зарядитися позитивом та підтримати наших воїнів!

Screenshot
Попередня публікаціяБюджетний рецепт смачного гарбузового супу
Наступна публікаціяУчні Печерського ліцею Шпиківської громади отримали нові ноутбуки для навчання