Вихованець Вінницької шахової школи, кандидат у майстри спорту України Артем Андрієнко здобув дві золоті медалі на чемпіонаті України з шахів серед спортсменів із ураженням опорно-рухового апарату. Шістнадцятирічний шахіст переміг у класичних шахах та швидких шахах, ставши абсолютним чемпіоном. Це видатне досягнення демонструє його наполегливість і відданість шахам. Про це інформує міська рада.

Чемпіонат проходив у селі Світязь на Волині з 12 по 23 серпня. У змаганнях взяли участь 17 команд, включаючи 32 шахісти та 10 шахісток.

Артема підготував до чемпіонату його тренер, Володимир Вусатюк, викладач міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6. Він зазначив: «Артем завжди мріяв стати чемпіоном і впевнено йшов до своєї мети, демонструючи справжні бійцівські якості. Його шлях до перемоги був наповнений важкою працею, безперервними тренуваннями та рішучістю. Артем не лише вдосконалював свою техніку, але й довів, що сила духу і цілеспрямованість здатні подолати будь-які труднощі. Це досягнення є результатом його особистих зусиль, а також підтвердженням високого рівня підготовки та підтримки, яку він отримує. Ми пишаємося його успіхом і віримо, що це лише початок великих досягнень».

Зараз, за словами тренера, Артем активно готується до клубного чемпіонату України з шахів, який відбудеться у жовтні.

Попередня публікаціяСмачний і легкий салат з овочів гриль та куркою: покроковий рецепт
Наступна публікаціяЗа якими адресами у Вінниці сьогодні ремонтуватимуть мережі