У 2024-2025 навчальному році на Вінниччині діятимуть три форми освітнього процесу. Про це повідомлено в Наказі першої заступниці начальника Вінницької обласної військової адміністрації.

Навчання в закладах дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти області розпочнеться 2 вересня 2024 року. Учні та студенти навчатимуться за такими формами:

  • Очний режим: можливий у закладах, де комісія підтвердила наявність укриттів, здатних забезпечити безпеку всіх учасників освітнього процесу під час повітряної тривоги.
  • Дистанційний режим: застосовується у закладах, де відсутні укриття, або для учнів, чиї батьки подали відповідні заяви, а також для тих, хто перебуває за кордоном або на тимчасово окупованих територіях.
  • Змішаний режим: використовується у закладах, де укриття не можуть забезпечити безпеку всіх учасників освітнього процесу, або за наявності заяв від батьків щодо обраної форми навчання.

У випадку повітряної тривоги або інших сигналів оповіщення, освітній процес, що відбувається в очному режимі, буде тимчасово призупинений.

Попередня публікаціяНаціональний кешбек: Як українці зможуть отримати 10% компенсацію за українські товари
Наступна публікаціяДля матерів з Вінниччини та інших регіонів передали дитяче харчування