15 серпня в кінотеатрі «Родина» розпочнеться показ документального фільму Артема Григоряна «Яремчук: незрівнянний світ краси».

Як повідомляє Вінницька міська рада, стрічка є результатом натхненної праці доньки Назарія Яремчука Марії Яремчук та продюсера Максима Сердюка. Вона не лише висвітлює творчий шлях видатного артиста, але й показує розвиток країни в цілому.

Фільм знятий режисером Артемом Григоряном і побудований на основі ексклюзивних сімейних архівів та особистих щоденників Назарія Яремчука. Однією з особливостей стрічки є використання штучного інтелекту для озвучення щоденників, що надає розповіді глибини та автентичності. У фільмі також є спогади близьких, видатних діячів культури, записи концертів та інтерв’ю з державних архівів.

Стрічка орієнтована не лише на українську аудиторію, але й має потенціал стати важливою культурною подією за кордоном.

Українська версія фільму адаптована для осіб з порушеннями зору та слуху через мобільний застосунок, що робить перегляд доступним для всіх.

«Прем’єра обіцяє стати знаковою подією для тих, хто цінує українську культуру та хоче глибше познайомитися з життям і творчістю одного з найвидатніших артистів України», – зазначають у кінотеатрі «Родина».

Показ документального фільму триватиме з 15 по 21 серпня. Сеанси розпочинатимуться о 18:10.

Актуальні новини та анонси кінотеатру «Родина» можна знайти на фейсбук-сторінці закладу.

Попередня публікація15 серпня на Жежелівському кар’єрі проведуть вибухові роботи
Наступна публікаціяМХП запустив власну агрошколу для молодих спеціалістів