В українських кінотеатрах стартував показ документального фільму “Яремчук: Незрівнянний світ краси”, присвяченого життю та творчості першої української попзірки Назарія Яремчука. Стрічка розповідає про становлення легендарного співака, його внесок у розвиток української музичної культури, а також передає культурну атмосферу 1970-1980-х років в Україні.

У Вінниці фільм можна побачити в кінотеатрі “Родина” з 15 по 21 серпня о 18:10.

Документальна драма, режисером якої став Артем Григорян, складається зі спогадів близьких Назарія Яремчука, видатних діячів культури, а також з особистих щоденників співака. Автори фільму зібрали ексклюзивні матеріали з родинних архівів, використали записи концертів та інтерв’ю, які шукали по державних архівах. Завдяки штучному інтелекту, голос Яремчука був відтворений для озвучення його щоденників.

Продюсерами фільму стали Максим Сердюк та Марія Яремчук, яка є донькою Назарія Яремчука. Родина співака активно долучилася до створення стрічки, надавши особисті архіви, листи та щоденники артиста, що стали основою для фільму.

Українська версія фільму адаптована для людей з порушенням зору та слуху. Спеціальні можливості можна активувати через мобільний додаток.

Фільм обіцяє стати важливою подією не тільки для української аудиторії, але й має потенціал для міжнародного визнання.

Попередня публікаціяЧергову допомогу нашим захисникам доставили вінничани
Наступна публікаціяЯк батькам, котрі усиновили дітей-сиріт чи дітей, позбавлених батьківського піклування, оформити виплату в Дії?