Шоколадно-горіхову пасту “Нутелу” люблять не лише діти. Багато дорослих теж не відмовилися б від хрумкого підсмаженого тосту, змащеного цим смаколиком. Але чи знали ви, що приготувати домашню “Нутелу” дуже просто і займе всього 15 хвилин?
ІНГРЕДІЄНТИ
КРОК 1:
У чашу блендера покладіть 250 г фундука і почніть подрібнювати його до пастоподібного стану. Спочатку горіхи перетворяться на дрібну крихту, а потім почнуть набувати пастоподібної консистенції. Потужний блендер впорається із цим за 2-3 хвилини, менш потужному знадобиться більше часу.
КРОК 2:
Додайте до горіхової пасти 100 г цукрової пудри та 2 столові ложки какао, і збийте інгредієнти до однорідності.
КРОК 3:
Поступово додавайте шматочками 150 г розм’якшеного масла, продовжуючи збивати пасту блендером до повного об’єднання інгредієнтів. Викладіть домашню “Нутелу” в чисту банку або харчовий контейнер і дозвольте трохи охолонути за кімнатної температури. Зберігайте в холодильнику.