Салати з тунцем — це смаковиті закуски, що часто стають повноцінними стравами. Додавання тунця збагачує салати білком і корисними речовинами. Наприклад, салат з пекінської капусти, огірків та помідорів — чудовий додаток до основної страви, а салат з тунцем, до якого додають яйця та домашній майонез, може стати смачним і ситним обідом. Ось як приготувати його:
ІНГРЕДІЄНТИ
Для салату:
Для майонезу:
КРОК 1
Наріжте 350 г пекінської капусти навпіл і розріжте на невеликі шматочки. Також наріжте огірок півкільцями та дрібно поріжте зелену цибулю.
КРОК 2
Відваріть 2 яйця, дайте їм охолонути і наріжте на кубики.
КРОК 3
Вбийте 1 яйце разом із 1 ч. л. лимонного соку, 1 ч. л. гірчиці та ⅓ ч. л. солі у чаші блендера. З поступовим вливанням олії збивайте масу занурювальним блендером до однорідності, додаючи всього 100 мл олії.
КРОК 4
Зберіть всі овочі в салатнику, додайте 80 г тунця та заправте майонезом. Посипте нарізаними яйцями зверху. Цей салат буде дуже смачним!






