Деякі страви важко змінити або покращити, оскільки вони вже сягають вершини смакового ідеалу. Наприклад, салат з огірка та редиски, ймовірно, у багатьох вже ввійшов у категорію незмінних класиків. Але якщо запропонувати додати до цього класичного салату шпинат, огірок та редиску, то це вже не порушення святині, а скоріше вдосконалення старого рецепту. А “вишенькою на торті” буде ніжний фісташковий сир, який зробить цю комбінацію надзвичайно вишуканою.
ІНГРЕДІЄНТИ
Для салату:
Для заправки:
КРОК 1: Підготуйте всі необхідні інгредієнти для салату з огірка, редиски та фісташкового сиру.
КРОК 2: Омийте 2 огірки та 200 г редиски. Огірки наріжте півкільцями, а редиску – тонкими кружками.
КРОК 3: Натріть на крупній тертці 160 г фісташкового сиру.
КРОК 4: Для заправки у невеликій мисці змішайте 1,5 ст.л. білого винного оцту, 2 ст.л. оливкової олії та 1 ст.л. гірчиці зернистої.
КРОК 5: Розкладіть на тарілці листя бейбі-шпинату, додайте нарізані овочі та сир, а потім ретельно перемішайте. Полийте заправкою та знову добре перемішайте.
КРОК 6: Подавайте цей салат до будь-якої основної страви або як легку вечерю з фісташковим ароматом.