У певний момент французька кухня поширилася світом настільки швидко, що стає все складніше відстежити її коріння. Наприклад, тартар тепер подають у ресторанах всього світу, хоча ця страва є типово французькою. Хоча базовий варіант тартару Тартар з лосося виявився надзвичайно ніжним і вишуканим.
ІНГРЕДІЄНТИ
КРОК 1: Наріжте 200 г філе лосося на дрібні кубики, очистіть цибулю і також наріжте її дрібними кубиками. Також дуже дрібно наріжте 10 г зеленої цибулі та 1 ст.л. каперсів.
КРОК 2: Змішайте лосось, обидва види цибулі та каперси, додайте до них 1 ст.л. вустерського соусу, 1 ст.л. соєвого соусу, 1 ч.л. лимонного соку та 1 ст.л. оливкової олії. Ретельно перемішайте все.
КРОК 3: Розкладіть руколу на тарілці, а зверху розмістіть тартар. Можна використовувати кулінарне кільце для формування або ж руками утворити круг.