Забудьте про картоплю фрі: Рецепт батату фрі від Клопотенка

Час зупинити пошуки альтернативи картоплі фрі та перейти до батату фрі! Цей метод приготування у духовці забезпечить вам легку скоринку та смачні брусочки, схожі на улюблені снеки.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1 батат (приблизно 580 г)
  • ½ ч.л. солі
  • 2 ст.л. олії

КРОК 1: Розігрійте духовку до 200 градусів та застеліть форму для запікання пергаментом.

КРОК 2: Очистіть батат від шкірки, промийте та наріжте його на брусочки товщиною приблизно 1-1,5 см.

КРОК 3: Приправте батат сіллю та улюбленими спеціями, розташуйте його в один шар на підготовленій формі та полийте олією.

КРОК 4: Запікайте батат протягом 35 хвилин на режимі верхнього і нижнього жару. Якщо скоринка не утвориться, підніміть форму вище та допікайте ще 5 хвилин.

Ця страва може стати вашим улюбленим гарніром або ж снеком, яким можна насолоджуватися під час фільму.

Попередня публікаціяГороскоп для знаків на неділю, 18 лютого
Наступна публікаціяАктуальні тенденції відтінку волосся на весну 2024