Час зупинити пошуки альтернативи картоплі фрі та перейти до батату фрі! Цей метод приготування у духовці забезпечить вам легку скоринку та смачні брусочки, схожі на улюблені снеки.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 1 батат (приблизно 580 г)
- ½ ч.л. солі
- 2 ст.л. олії
КРОК 1: Розігрійте духовку до 200 градусів та застеліть форму для запікання пергаментом.
КРОК 2: Очистіть батат від шкірки, промийте та наріжте його на брусочки товщиною приблизно 1-1,5 см.
КРОК 3: Приправте батат сіллю та улюбленими спеціями, розташуйте його в один шар на підготовленій формі та полийте олією.
КРОК 4: Запікайте батат протягом 35 хвилин на режимі верхнього і нижнього жару. Якщо скоринка не утвориться, підніміть форму вище та допікайте ще 5 хвилин.
Ця страва може стати вашим улюбленим гарніром або ж снеком, яким можна насолоджуватися під час фільму.