Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але ми будемо вірити, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Пропонуємо ознайомитися з гороскопом на середу, 7 грудня, від meteoprog.com.

Овен

Вдалий день для угод з нерухомістю та фінансових угод. Подарунок від зарубіжного родича зробить вас щасливим. Уникайте ставити спірні питання, якщо вам доведеться сьогодні піти на побачення. Ви можете отримати компліменти на роботі. Сьогодні близькі вам люди намагатимуться зблизитися, але вам сподобається проводити час на самоті, щоб знайти душевний спокій.

Телець

Друзі познайомлять вас з кимось особливим, хто вплине на ваші думки. Сьогодні ви можете отримати гроші з невідомого джерела, що вирішить багато ваших фінансових проблем. Знайдіть час, щоб зайнятися проблемами дітей. Вдалий день для бізнесменів. Раптова поїздка, здійснена з діловою метою, принесе позитивні результати.

Близнюки

Якщо ви недостатньо відпочивали, ви відчуєте сильну втому і вам знадобиться додатковий відпочинок. Використовуйте інноваційну ідею, щоб заробити додаткові гроші. Діти змусять вас пишатися своїми здобутками. Подорож сприятиме романтичному зв’язку. Лекції та семінари, які ви відвідаєте сьогодні, принесуть нові ідеї для зростання.

Рак

Ви можете витратити свої гроші через погане здоров’я вашого партнера сьогодні. Але вам не варто переживати з цього приводу, тому що гроші, які ви накопичували довгий час, вам знадобляться. Вечори з друзями будуть гарними як для задоволення, так і для планування відпустки. Сьогодні є шанси зустріти цікаву людину. Тримайте вуха та очі відкритими при спілкуванні з важливими людьми, тому що ви можете отримати цінну пораду.

Лев

Загальний стан здоров’я буде в порядку, але подорож виявиться неспокійною та напруженою. Це ще один високоенергетичний день, і очікується несподіваний прибуток. Гості прийдуть у ваш будинок для приємного та прекрасного вечора. Уникайте дружніх стосунків із людьми, які витрачають ваш час марно. Після спекотної сварки протягом дня ви проведете чудовий вечір із партнером.

Діва

Намагайтеся контролювати свій імпульсивний і впертий характер, особливо на вечірці, оскільки це може зіпсувати оточуючим настрій. Бізнесмени сьогодні можуть зазнавати збитків у торгівлі. Крім того, вам, можливо, доведеться витратити гроші, щоб покращити свій бізнес. Близькі люди будуть створювати проблеми на особистому рівні. Ваш коханий шукатиме зобов’язань. Не давайте обіцянок, які вам важко стримати.

Терези

Заохочуйте свій розум бути сприйнятливим до позитивних емоцій, таких як любов, надія, віра, симпатія, оптимізм та вірність. Як тільки ці емоції набувають повної влади, розум автоматично позитивно реагує на будь-яку ситуацію. Хтось із великими планами та ідеями приверне вашу увагу. Перш ніж робити будь-які інвестиції, перевірте чесність людини. Друзі прикрасять ваш день, плануючи щось цікаве на вечір.

Скорпіон

Ваша найзаповітніша мрія здійсниться. Але тримайте своє хвилювання під контролем, оскільки надто багато щастя може спричинити деякі проблеми. У ваш будинок сьогодні може прийти непроханий гість, але його успіх може принести вам фінансову вигоду. Хтось може пригостити вас сьогодні чимось приємним на роботі. Життя буде по-справжньому захоплюючим, коли ваш партнер прийде до вас, забувши про всі сварки, і обійме вас з любов’ю.

Стрілець

Залишайтеся сьогодні спокійним та вільним від напруги. Витрати зростають, але зростання доходів подбає про ваші рахунки. Друзі та члени сім’ї будуть займати більшу частину вашого часу. Намагайтеся не змушувати інших робити те, що ви самі не робитимете. Щоб правильно використовувати свій вільний час, вам слід піти від людей і зайнятися улюбленою справою.

Козеріг

Гарний день, сповнений щастя. Одружені представники цього знаку зодіаку, мабуть, отримають грошову вигоду від своїх родичів. Той, кому ви довіряєте, не буде вам говорити всієї правди. Ваша здатність переконувати інших допоможе вирішити майбутні проблеми. Швидше за все, ви виграєте, якщо добре представите свої ідеї та продемонструєте свою рішучість та ентузіазм у роботі.

Водолій

Сьогодні ви можете позбутися тривалої хвороби. Якщо ви вклали гроші в якусь землю за кордоном, то сьогодні її можна продати за гарною ціною, що допоможе отримати прибуток. Вирішіть свою давню сварку сьогодні, оскільки завтра може бути пізно. Нові ідеї будуть продуктивними. Перш ніж приступити до будь-якої нової задачі або проекту, поговоріть з тими, хто накопичив достатній досвід у цій галузі.

Риби

Тиск на роботі та розбіжності вдома можуть спричинити стрес. Якщо ви відчуваєте, що вам не вистачає грошей, зверніться за порадою до старших щодо управління грошима та заощадженнями. Зосередьтеся на своїй роботі та тримайтеся подалі від емоційних зіткнень. Подорожі та спілкування будуть на вашому порядку денному сьогодні.

Попередня публікаціяУ Вінниці стартує екскурсія «Подорож до різдвяної зірки»
Наступна публікаціяКоманда розробників запрошує протестувати платформу з відновлення громад – «Моя громада»