Хочете приготувати обід, який смакуватиме як із французького ресторану, але при цьому легкий у приготуванні? Тоді цей крем-суп з броколі — саме те, що вам потрібно. З ніжним овочевим бульйоном, м’якими вершками та свіжим броколі, цей суп стане неперевершеною смакотою.

ІНГРЕДІЄНТИ

Для овочевого бульйону

Для крем-супу

КРОК 1 Спочатку приготуйте овочевий бульйон: очистіть та помийте овочі. Наріжте одну моркву та 100 г селери великими шматочками, розполовиньте одну цибулю та додайте до каструлі. Додайте 2 горошини духмяного перцю та 1 лавровий лист. Залийте інгредієнти 1,5 літрами води. Доведіть до кипіння та варіть бульйон на маленькому вогні протягом 30 хвилин.

КРОК 2 Поки бульйон готується, очистіть одну цибулину та наріжте її кубиками. Розігрійте сковороду, додайте 20 г масла та обсмажте цибулю до золотистого кольору.

КРОК 3 Коли бульйон буде готовий, процідіть його через сито, щоб відокремити овочі. Поверніть проціджений бульйон на вогонь, додайте до нього 500 г помитого броколі та варіть ще 10-15 хвилин.

КРОК 4 Додайте обсмажену цибулю до супу. Прокип’ятіть ще 5 хвилин.

КРОК 5 За допомогою блендера занурення змішайте суп до однорідності. Додайте ½ чайної ложки солі, 100 мл вершків, варіть ще 5 хвилин, постійно помішуючи до загустіння. Подаємо суп гарячим, прикрасивши його вершками або обсмаженими грінками.

Попередня публікаціяЩо готує цей день для вашого знака зодіаку?
Наступна публікаціяЯк доглядати за фарбованим волоссям, щоб зберегти колір