Легкий та смачний сніданок: ніжні яблучні налисники

Золотаві млинці часто вимагають смачної начинки. Можна, звісно, насолоджуватися млинцями з джемом або сметаною, але щоб додати смаку, Клопотенко пропонує легкий та доступний рецепт налисників з яблуками. Ця начинка виготовляється всього з трьох інгредієнтів, які, ймовірно, вже є у вас вдома. Ніжні яблучні налисники ідеально підійдуть для сніданку, десерту або чаю.

ІНГРЕДІЄНТИ

Для млинців

Для начинки

КРОК 1: Велику суху миску наповніть 200 г борошна, 1 ст. л. цукру та ½ ч. л. солі, потім перемішайте.

КРОК 2: Додайте половину молока (250 мл) та 2 ст. л. рослинної олії до сухих інгредієнтів. Перемішайте вміст вінчиком.

КРОК 3: Додайте решту молока до тіста та ще раз ретельно перемішайте вінчиком. Тісто залиште на 15 хвилин.

КРОК 4: На розігріту пательню додайте кілька крапель рослинної олії, розігрійте і вилийте порцію тіста. Рівномірно розподіліть його, нахиляючи пательню вгору-вниз. Смажте млинці з обох сторін протягом 1-2 хвилин.

КРОК 5: Для начинки помийте і очистіть 500 г яблук, виріжте нарізані кубиками.

КРОК 6: Розігрійте на пательні 50 г вершкового масла, додайте нарізані яблука та 2 ст. л. цукру. Потім перемішайте і тушкуйте на невеликому вогні протягом 10 хвилин. Охолоджену начинку перенесіть на тарілку.

КРОК 7: Сформуйте налисники, кладучи на кожен млинець 2-3 ст. л. яблучної начинки та загортаючи рулетом. Подаються теплими із сметаною або іншим соусом за вашим вибором.

Смачного!

Попередня публікаціяГороскоп для знаків зодіаку на вівторок
Наступна публікаціяЯку олію обирати без страху за здоров’я