Скумбрію часто їдять копченою, але запечена у духовці вона виходить не менш смачною! Цей рецепт – ідеальне поєднання простих інгредієнтів і насиченого смаку. Обов’язково спробуйте!

Інгредієнти:

  • 2 скумбрії
  • сіль за смаком
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 5-6 гілочок петрушки
  • 5-6 зубчиків часнику
  • 2 ст. л. олії

Покроковий рецепт:

Крок 1:
Розморозьте скумбрію, очистіть від нутрощів і зябер, промийте, відріжте плавці та посоліть. Наріжте цибулю та моркву кружальцями.

Крок 2:
На деко з пергаментом викладіть овочі, чергуючи їх, а зверху – скумбрію.

Крок 3:
Наповніть рибу петрушкою та часником, полийте зверху олією.

Крок 4:
Запікайте 20-30 хвилин при 180°C. Перед подачею збризніть лимонним соком. Смачного!

Попередня публікаціяГороскоп на 18 лютого: Поради для кожного знака зодіаку
Наступна публікаціяІллінецька громада прощається із Захисником України Василем Василюком