На Вінниччині учасник АТО Тарас Якобчук відкрив сучасний простір для кухарів і барменів. Ідея стала реальністю завдяки фінансовій підтримці Українського ветеранського фонду та участі у конкурсній програмі #Варто 2.0.
Сюжет про проєкт оприлюднили на сайті ОВА Вінниччини.
На реалізацію свого проєкту Тарас отримав 980 тисяч гривень, які використав для закупівлі обладнання для функціональної кухні. Зокрема, придбано:
- пароконвектомат;
- індукційну плиту;
- холодильне та допоміжне обладнання;
- оновлено комп’ютерну техніку для навчальних потреб.
Новий простір надає можливість шеф-кухарям проводити майстер-класи для початківців, студентів профільних училищ і всіх охочих вдосконалити свої кулінарні навички. Окрім цього, обладнання використовується для презентацій компаній-виробників.
«Це не просто бізнес, а простір для передачі знань і досвіду», — ділиться Тарас Якобчук.
Тарас переконаний, що інші ветерани також можуть розпочати успішну справу. Він радить звертатися за порадами до підприємців-ветеранів, а також брати участь у державних програмах підтримки, таких як #Варто 2.0.
Його приклад демонструє, як за підтримки держави та власної наполегливості можна втілити мрію, створивши бізнес, який приносить користь суспільству.
Деталі у сюжеті: