На Вінниччині учасник АТО Тарас Якобчук відкрив сучасний простір для кухарів і барменів. Ідея стала реальністю завдяки фінансовій підтримці Українського ветеранського фонду та участі у конкурсній програмі #Варто 2.0.

Сюжет про проєкт оприлюднили на сайті ОВА Вінниччини.

На реалізацію свого проєкту Тарас отримав 980 тисяч гривень, які використав для закупівлі обладнання для функціональної кухні. Зокрема, придбано:

  • пароконвектомат;
  • індукційну плиту;
  • холодильне та допоміжне обладнання;
  • оновлено комп’ютерну техніку для навчальних потреб.

Новий простір надає можливість шеф-кухарям проводити майстер-класи для початківців, студентів профільних училищ і всіх охочих вдосконалити свої кулінарні навички. Окрім цього, обладнання використовується для презентацій компаній-виробників.

«Це не просто бізнес, а простір для передачі знань і досвіду», — ділиться Тарас Якобчук.

Тарас переконаний, що інші ветерани також можуть розпочати успішну справу. Він радить звертатися за порадами до підприємців-ветеранів, а також брати участь у державних програмах підтримки, таких як #Варто 2.0.

Його приклад демонструє, як за підтримки держави та власної наполегливості можна втілити мрію, створивши бізнес, який приносить користь суспільству.

Деталі у сюжеті:

 

 

Попередня публікаціяУ Вінницькому сервісному центрі МВС з’явився новий автомобіль для складання іспитів на категорію С
Наступна публікаціяУ Вінниці зустріли ще один вагон «Tram 2000» зі Швейцарії