Французька кухня настільки поширилася світом, що іноді важко простежити її справжнє походження. Наприклад, тартар можна знайти у меню ресторанів по всьому світу, хоча ця страва має французьке коріння. Класичний тартар готують із яловичини, але ми вирішили запропонувати його рибний варіант. Тартар з лосося виходить напрочуд ніжним і вишуканим.

Інгредієнти:

  • 200 г філе лосося
  • 20 г червоної цибулі
  • 10 г зеленої цибулі
  • 1 ст. л. каперсів
  • 1 ст. л. вустерського соусу
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • рукола для подачі

Приготування:

Крок 1:
Наріжте філе лосося дрібними кубиками. Почистьте червону цибулю та поріжте її так само дрібно. Наріжте зелений лук і каперси.

Крок 2:
У мисці змішайте лосось, червону і зелену цибулю, каперси. Додайте вустерський соус, соєвий соус, лимонний сік та оливкову олію. Добре перемішайте всі інгредієнти.

Крок 3:
На тарілку викладіть руколу, а зверху – тартар. Щоб надати страві акуратної форми, використовуйте кулінарне кільце або сформуйте руками.

Смачного!

Попередня публікаціяЩо віщують зірки знакам зодіаку 6 січня
Наступна публікаціяТижневий прогноз: емоції, плани та важливі рішення