Як повідомляє пресслужба компанії, упродовж кількох місяців клієнти зможуть скуштувати сніданки з моменту відкриття ресторанів до 10:30.
Повернення ранкових страв стало відповіддю на численні запити клієнтів. Раніше їхнє відновлення ускладнювали повітряні тривоги та пов’язані з ними операційні труднощі. Компанія адаптувала внутрішні процеси, щоб повернути улюблені сніданки у форматі, який відповідає новим реаліям.
Вибір Вінниці для тестування зумовлений операційними факторами, зокрема кількістю ресторанів і потоком клієнтів, що є оптимальними для експерименту.
Рішення про постійне включення сніданків у меню та їхнє розширення на інші міста ухвалять після завершення тестового періоду.
У McDonald’s підкреслюють, що для приготування ранкових страв використовують 54% інгредієнтів українського виробництва. Загалом близько 60% продуктів і товарів для мережі постачають локальні підприємства.