Крабові палички очищуємо від плівки. Якщо вони були в морозилці, їх слід розморозити.
Яйця відварюємо вкруту. Охолоджуємо, чистимо та нарізаємо кубиками.
Мівіну подрібнюємо, заливаємо окропом на 3-5 хвилин. Намагайтеся, щоб весь напівфабрикат був покритий водою. Згодом відкиньте вермішель на друшляк і дайте рідині стекти. Вермішель охолоджуємо.
Нарізаємо кубиками крабові палички.
Зелену цибулю дрібно нарізаємо.
Зціджуємо всю рідину з консервованої кукурудзи.
Змішуємо в мисці всі інгредієнти: крабові палички, зелену цибулю, яйця, Мівіну, кукурудзу, свіжі огірки. Заправляємо салат майонезом. Все ретельно перемішуємо.
Перед подачею охолоджуємо салат у холодильнику близько 30-40 хвилин.