“Що приготувати на вечерю?” — знайома дилема? Маємо для вас простий, швидкий і смачний рецепт шніцеля з індички. Ці шніцелі виходять великими, із золотистою скоринкою та ніжними всередині. На кожен з них потрібно всього 6-8 хвилин. Додайте легкий салат або улюблений гарнір — і вечеря готова! До речі, шніцелі можна приготувати заздалегідь: вони чудово підійдуть для бутербродів чи перекусів протягом дня. Рекомендую також спробувати рецепт віденського шніцеля зі свинини.

Інгредієнти

  • 400-500 г філе індички
  • ½ ч. л. солі
  • ¼ ч. л. перцю
  • 3 яйця
  • 8 ст. л. пшеничного борошна
  • 8 ст. л. панірувальних сухарів
  • 200 мл олії

Крок 1

Підготуйте філе індички, зачистивши його від плівок і нарізавши вздовж на шматочки завтовшки 1-1,5 см. Промокніть паперовим рушником, щоб м’ясо було повністю сухим.

Крок 2

Розкладіть філе на дошці, накрийте харчовою плівкою та відбийте кулінарним молоточком до товщини 3-4 мм. М’ясо має трохи просвічуватися, але старайтесь не пошкодити його. Посоліть і поперчіть за смаком.

Крок 3

Збийте в мисці 3 яйця до однорідної маси. На дві окремі тарілки висипте по 8 ст. л. борошна і панірувальних сухарів. Обваляйте кожен шніцель у борошні, потім у яйці, а далі — в сухарях.

Крок 4

Налийте на сковороду 200 мл олії, добре розігрійте її на середньому вогні і смажте шніцелі по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Готові шніцелі викладайте на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.

Попередня публікаціяГороскоп для знаків зодіаку на середу
Наступна публікаціяТрави для зміцнення волосся: природний догляд та зростання