Рибні котлети популярні завдяки своєму смаку та ситності, а також тому, що риба багата на білок та мінерали, корисні для здоров’я. Рибні котлети часто подаються з різними соусами, такими як гірчиця, тартар, часниковий соус або лимонний соус. Їх також можна подавати з картоплею, рисом, овочами або салатами, щоб створити повноцінний обід чи вечерю.

Як приготувати рибні котлети:

  1. Рибу готуємо: чистимо, промиваємо, відокремлюємо м’ясо від кісток та шкіри. Заливаємо кістки та шкіру невеликою кількістю води (вона повинна лише їх покривати), доводимо до кипіння та варимо протягом 10–15 хвилин.
  2. Готовий бульйон проціджуємо.
  3. Цибулю очищаємо, булку розмочуємо у невеликій кількості води та пропускаємо їх разом із рибою та шпиком через м’ясорубку.
  4. Потім додаємо до фаршу яйце, сіль, перець, цукор і ретельно перемішуємо.
  5. У сковороді розігріваємо вершкове масло та олію. З фаршу формуємо котлетки та обсмажуємо до утворення апетитної скоринки.
  6. Обсмажені рибні котлети складаємо у вогнетривку каструлю, вливаємо бульйон.
  7. Готуємо у попередньо розігрітій до 190 °С духовці близько 20 хвилин.
Попередня публікаціяАстрологічний прогноз на п’ятницю для всіх знаків зодіаку
Наступна публікаціяВінниця прощається з оборонцем України Владиславом Гуком