Щоб приготувати смачний малокалорійний салат з руколою та помідорами чері, вам необхідно всього лише 4 інгредієнти та заправка!
Як приготувати легкий салат з руколою, помідорами чері та фетою
- Гриби промиваємо, обсушуємо, нарізаємо тонкими пластинками та смажимо на олії протягом 10 хвилин (деякі, більш маленькими пластинки, повинні бути аж золотисті). За 4 хвилини до закінчення смаження трохи солимо та перчимо.
- Руколу промиваємо, обсушуємо, рвемо руками або нарізаємо.
- Помідори чері розрізаємо навпіл.
- Фету нарізаємо кубиками.
- Для заправки олію з’єднуємо в баночці з соєвим соусом, додаємо очищений і пропущений через прес часник, накриваємо кришкою і трохи збовтуємо.
- У глибоку салатницю викладаємо руколу, чері та печериці, перемішуємо. Поливаємо заправкою, ще раз перемішуємо.
- Потім у салат додаємо фету, акуратно перемішуємо і смачного!