Вже цього четверга, 24 жовтня, у Вінниці відбудеться Ярмарок вакансій у межах проєкту PROLEAP. Це майданчик, де шукачі роботи зможуть ознайомитись з сотнями різноманітних актуальних вакансій, представленими на ринку праці, а заразом поспілкуватися з потенційними роботодавцями – представниками одразу 30 кращих компаній Вінниці та Вінницької області.

Захід реалізується Business People Club спільно з Вінницькою міською радою за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Організатори запрошують долучатися до реєстрації всіх охочих – як людей, які в активному пошуку роботи, так і працедавців.

«Приєднуйтесь до Ярмарку вакансій Вінниччини та отримайте можливість знайти роботу, яка вам дійсно до душі! На учасників чекатиме багато цікавого – нові знайомства, можливості дізнатися про професії, які мають найбільший попит на ринку праці, а заразом – вдосконалення власних знань та навичок, та шанс реалізувати свій потенціал!» – кажуть організатори події.

Найактуальнішими професіями в межах проєкту PROLEAP, відповідно до результатів дослідження, яке проводили напередодні, залишаються: кухар, монтажник, слюсар механоскладальних робіт, швачка, менеджер з продажу. Це цікаві сфери діяльності для багатьох людей.

Щоб зробити перший крок до своєї нової кар’єри, можна зареєструватися за посиланням.

Роботодавців також запрошують долучатися до реєстрації та участі в проєкті, щоб оперативно знайти кваліфікованих фахівців для різних посад. Це можна зробити тут.

Попередня публікаціяУ Вінниці розпочалась Гімназіада з шахів серед учнів ліцеїв громади
Наступна публікаціяЗа якими адресами завтра у Вінниці буде тимчасово припинене газопостачання