Василь Кучерявенко викладач Мазурівського аграрного центру професійно-технічної освіти, розташованого у Чернівецькій громаді, став переможцем конкурсу «Професійне зростання», який провели громадське об’єднання «Ми – Вінничани» та Благодійний фонд «МХП-Громаді».

Днями народна депутатка України, партнерка ГО «Ми – Вінничани» Лариса Білозір, перебуваючи з робочим візитом на своєму окрузі, передала сучасний набір інструментів для ремонту та обслуговування сільськогосподарської техніки Василю Кучерявенку.

«Перебуваючи в постійному контакті з громадами, серед пріоритетних напрямків своєї діяльності я завжди особливу увагу приділяю стану освіти, зокрема професійної. Відвідала вкотре ще один із таких закладів на моєму окрузі», – написала Лариса Білозір на своїй сторінці у Фейсбуці.
«Однак, під час візиту до центру та спілкування з директором Анатолієм Гриневським, дізналась, що навчальний процес стикається з певними труднощами, пов’язаними із застарілою технікою, на якій студенти здобувають практичні навички. Спробую допомогти в передачі техніки до навчального закладу. Вже звернулася до фонду “МХП-Громаді», – додала Лариса Білозір.

Довідково: До громадського об’єднання “Ми-Вінничани” входять народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер  Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса БілозірГеннадій Вацак та Микола Кучер, засновник Благодійного фонду “Український Альянс” Микола Філонов, керівник організації очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 рр. Валерій Коровій.

Попередня публікаціяНа Вінниччині зустріли воїна Ярослава Камінського, який повернувся з російського полону
Наступна публікаціяЗа якими адресами у Вінниці не буде світла та води 22 жовтня