У Подільському зоопарку з’явились нові фотозони, а також неймовірна кількість тварин, які радо зустрічають відвідувачів. Журналісти Vinnytsia Press Point побували там восени та готові поділитися своїми враженнями.

Біля входу облаштована велика осіння фотозона з гарбузами та сіном, де можна зробити яскраві фото всією родиною чи групою друзів. Далі на відвідувачів чекають фотозони з великими тюками сіна, велетенські гойдалки, квіткова лавка та інші мальовничі місця для світлин на згадку.

У зоопарку також встановили контейнери у формі серця для збору пластикових кришок.

«Ми плануємо здавати зібрані кришечки у пункти вторинної сировини, а отримані кошти передавати на підтримку ЗСУ. Перероблення сміття зменшує забруднення навколишнього середовища, а з пластикових кришечок можна виготовити корисні речі, такі як меблі чи канцтовари», — розповідають працівники зоопарку.

Тварини активно взаємодіють з відвідувачами. Лама позує для фото як справжня модель, тигреня заглядає прямо в очі, а гімалайські ведмеді ніжаться на сонечку. Велетенський бурий ведмідь теж охоче позує для світлин. Папуги будують гнізда, а копитні тварини — кози, вівці, коні та корови — підходять до гостей з надією на частування. Однак на території зоопарку овочі для годівлі тварин не продають, тому їх потрібно взяти з собою. Біля входу є місце для нарізання овочів.

Зоопарк працює щоденно з 9:00 до 18:00.

Ціни на квитки:

  • Дітям до 3 років — безкоштовно.
  • Дітям від 3 до 6 років, школярам та студентам — 50 грн.
  • Для дорослих — 150 грн.
Попередня публікаціяВінниця в скорботі: проводи полеглого захисника Максима Бурлаченка
Наступна публікаціяВінницькі хірурги видалили вроджену кісту у трирічної дитини