Вінниця потрапила до престижного рейтингу ТОП-5 міст для гурманів, опублікованого виданням РБК. У публікації місто відзначили за його медові традиції, які привертають увагу туристів, що прагнуть скуштувати місцевий мед та смачні смаколики на його основі.

“Вінниця може здатися несподіваним вибором для гастротуристів, але саме тут можна знайти цікаві гастрономічні скарби. Вінницький край відомий своїми медовими традиціями, тому туристи часто приїжджають сюди, щоб спробувати місцевий мед та продукти бджільництва.

Особливий інтерес викликають кондитерські вироби: тутешні майстри виготовляють різноманітні смаколики на основі меду. Однією з особливостей регіону є й вінницькі ковбаси та інші м’ясні делікатеси, які виготовляються за старовинними рецептами.”, — дописують у РБК.

Також особливістю регіону стали вінницькі ковбаси та інші м’ясні делікатеси, які виготовляються за старовинними рецептами, що додає гастрономічному профілю міста унікальності.

Крім Вінниці, до п’ятірки смачних міст України увійшли Львів, Одеса, Закарпаття та Полтава. Дізнайтеся більше про гастрономічну культуру Вінниці та інших міст за посиланням.

А що на вашу думку робить Вінницю одним із найсмачніших міст України? Діліться у коментарях!

Попередня публікаціяУ Вінниці відбудеться арттерапевтичний майстер-клас для дітей ветеранів
Наступна публікаціяДобірка дозвілля для вінничан на вікенд 18-20 жовтня