Для мешканців маленького села Улянівка, що входить до Тульчинської міської територіальної громади, доступ до інтернету став справжньою зміною. Ще нещодавно жителям було важко навчатися, працювати онлайн або навіть просто підтримувати зв’язок з близькими через нестабільний інтернет. Проте тепер це питання вирішено завдяки активній співпраці громади з місцевою владою та підтримці Вінницької птахофабрики.

Компанія разом із благодійним Фондом “МХП-Громаді” взяла на себе ініціативу провести до села якісний інтернет. У результаті, майже 70 будинків, що становить майже все село, тепер мають доступ до швидкісного та стабільного зв’язку. Вартість проєкту склала майже 200 тисяч гривень, що стало важливим вкладом у розвиток громади.

“Підтримка місцевих громад завжди була нашим пріоритетом, і ми раді бачити, як ця робота змінює життя людей на краще,” — зазначила депутатка Вінницької обласної ради Маряна Нарожна.

Цей проєкт є прикладом того, як спільна ініціатива місцевої громади та бізнесу може суттєво покращити умови життя в невеликих населених пунктах

Попередня публікаціяТрьом молодим митцям з Вінниччини призначили стипендії Президента України
Наступна публікаціяУкраїнська культура під час війни: Костянтин Родигін, письменництво та образотворче мистецтво