13 жовтня Вінниця проводжає в останню путь захисника України Руслана Петровича Шевчишена. Про це повідомила Вінницька міська рада.

Руслан Шевчишен, мешканець Вінниці, був мобілізований цього року. Служив у 41-й окремій механізованій бригаді на сході країни, де виконував обов’язки оператора безпілотних авіаційних комплексів. Під час одного з боїв Руслан отримав важке поранення, яке стало фатальним. Попри всі зусилля лікарів, він помер через кілька днів у віці 36 років.

Руслан народився 21 серпня 1988 року. Після закінчення 23-ї школи Вінниці здобув вищу освіту у Вінницькому національному технічному університеті. Працював приватним підприємцем у сфері реклами, а також активно допомагав місцевим сиротинцям, привозячи дітям подарунки і солодощі.

“Руслан виріс у люблячій родині, і ми разом виховували двох дітей – сина та доньку”, – згадує його дружина Катерина. “Він завжди болісно сприймав долі дітей, позбавлених батьківського піклування, особливо тих, хто мав проблеми зі здоров’ям. Його мрією було всиновити дитину, щоб подарувати їй краще майбутнє”.

Попри коротке життя, Руслан залишив по собі світлу пам’ять. Його доброзичлива усмішка та тепло серця назавжди залишаться в пам’яті тих, хто його знав.

Прощання з Русланом Шевчишеним відбудеться сьогодні о 13:00 за адресою: вул. Келецька, 59, а панахида у Спасо-Преображенському кафедральному соборі – о 14:00. Поховають захисника на Алеї Слави Сабарівського кладовища о 15:00.

Попередня публікаціяЩоденна кава: Вплив на здоров’я, про який ви не знали
Наступна публікаціяУ Могилів-Подільській громаді відкрили меморіальні дошки на честь загиблих героїв