Понад 1000 учасників підтримали військових на Run 4 Victory в Ладижині

Понад 1000 учасників взяли участь у благодійному забігу Run 4 Victory в Ладижині, метою якого була підтримка 144-ї окремої піхотної бригади. Це не просто спортивна подія, а символ підтримки захисників, які щодня борються за наше мирне майбутнє.

Попри похмуру погоду, дощ та повітряну тривогу, учасники подолали дистанції в 10, 5 та 2 кілометри. Забіг організований Благодійним фондом «МХП-Громаді» і проходить вже вчетверте цього року. Раніше такі заходи відбулися в Тернополі, Черкасах та Вінниці. Кожен учасник своїм внеском допоміг зміцнити українське військо та наблизити перемогу.

За зібрані кошти для 144-ї бригади закупили станцію радіоелектронної боротьби (РЕБ), про що розповів заступник командира бригади, підполковник Олексій Герасей.

Керівниця ХАБу БФ «МХП-Громаді» та депутатка Вінницької облради Мар’яна Нарожна підкреслила важливість таких благодійних заходів у час, коли військові потребують максимальної підтримки.

За словами народного депутата України Миколи Кучера, станція РЕБ передана бригаді, де воюють і жителі Вінницької області.

Організатор заходу, директор БФ «МХП-Громаді» Олександр Пахолюк, повідомив, що наступний забіг серії «Run 4 Victory» відбудеться в Києві.

Цей забіг – це можливість кожного зробити свій внесок у спільну перемогу та підтримати важливі ініціативи для України. Кожен крок наближає світле майбутнє для нашої країни.

Більше подробиць – у відеосюжеті.

Попередня публікаціяЗа якими адресами вінничани сьогодні сидітимуть без світла та води
Наступна публікаціяДобірка дозвілля для вінничан на вікенд 11-13 жовтня