Легендарний гурт KOZAK SYSTEM виступить 11 жовтня у Тростянці, в парковій зоні. Лідер гурту Іван Леньо на кожному концерті підкреслює: «Армія виграє битви, але війну виграє народ. Для перемоги тил має бути проактивним, а не просто чекати».

Леньо закликає всіх українців усвідомити загрозу та щодня робити внесок у перемогу: займатися волонтерством, підтримувати військових, популяризувати українську культуру та мову. За три роки повномасштабної війни KOZAK SYSTEM дали понад 300 концертів по всій Україні.

Вони виступали не тільки на великих сценах, але й у бомбосховищах, на вокзалах та в сільських бібліотеках. Кожен їхній концерт — це живий діалог із глядачами, сповнений імпровізацій. Під час виконання «А до Херсона повернулася весна» гурт запрошує на сцену мешканців тимчасово окупованих територій. На пісні «Азов-сталь» сцену займають родичі героїв Маріуполя, а під «Люди-Титани», присвячену пораненим воїнам, зал завмирає в емоціях або скандує слова «Маніфесту», вказуючи напрямок руху російського корабля. Спільне виконання пісні «Українське сонце» стало символом сили та незламності українців.

Між виступами Іван Леньо ділиться особистим досвідом війни, творчістю та втратами. Він згадує свого побратима й автора багатьох пісень Гліба Бабича, який загинув на фронті у 2022 році, розповідає історії військових, з якими працює, і запрошує на сцену ветеранів. Також він розповідає про важливі проєкти, які гурт реалізовує разом із компанією МХП та Благодійним фондом «МХП – Громаді».

Попередня публікаціяЗа якими адресами у Вінниці сьогодні ремонтуватимуть мережі
Наступна публікаціяДитячий майданчик з м’яким покриттям відкрили після реконструкції в Іллінцях