Медичні заклади Вінниччини отримали нову партію візків-трансформерів завдяки співпраці з благодійниками. 
Народна депутатка Лариса Білозір разом із Благодійним Фондом “MANUS DEI” та його очільником Андрієм Доценком продовжують підтримувати медичні заклади Вінницької області. На своїй сторінці у фейсбук вона повідомила, що нещодавно вони передали чергову партію багатофункціональних візків-трансформерів, які значно полегшать життя пацієнтів з обмеженою рухливістю. За останні місяці медичні установи регіону отримали близько 100 таких візків.

Візки, що відрізняються своєю маневровістю та функціональністю, покликані покращити умови перебування пацієнтів під час лікування і реабілітації. Їх отримали лікарні Вінниччини, центри первинної медико-санітарної допомоги, реабілітаційні установи та центри надання соціальних послуг, зокрема:

  • Лікарні: Вінницька обласна клінічна лікарня імені Пирогова, Вінницький обласний онкологічний центр, лікарні Тульчина, Тростянця, Томашполя, Чернівців, Мурованих Курилівців, Бершаді, Шаргорода, Немирова, Піщанки.
  • Центри первинної медико-санітарної допомоги: Тульчинський, Вапнярський, Шаргородський, Бабчинецький, Томашпільський, Мурафський.
  • Реабілітаційні центри: Клінічний Немирівський санаторій “Авангард”, Ладижинський реабілітаційний центр.
  • Центри надання соціальних послуг: Тростянецька, Томашпільська, Шпиківська, Мурованокуриловецька, Вапнярська селищні ради, які опікуються громадянами похилого віку та особами з інвалідністю.

Особливу увагу приділили потребам ветеранів, які зазнали поранень під час бойових дій. Забезпечення їх засобами для пересування допоможе швидше відновитися та повернутися до повноцінного життя.

“Переконана, що саме у співпраці та спільними зусиллями вдається реалізовувати соціальні проєкти на користь мешканців громад. Я вдячна благодійному фонду “MANUS DEI” та його очільнику за партнерство. Впевнена, що наша спільна робота та проєкти триватимуть і надалі”, — дописує Білозір

 

Попередня публікаціяВінниччина отримала 111 млн грн на шкільне харчування учнів 1-4 класів
Наступна публікаціяУ Вінниці на річці Каліча відбудеться толока