Цей тиждень буде насиченим: можливі як напружені моменти в комунікаціях і конфліктах, так і сприятливі можливості для романтичних стосунків. Тим, хто перебуває за кордоном і чекає на документи, доведеться набратися терпіння. Головне — зберігати спокій і обдумано підходити до слів та рішень, адже ризик загострення ситуацій зростає.

Овен
Тиждень почнеться з припливу енергії, що спонукатиме до активності. Планетарні впливи стимулюють рух уперед, але уникайте різких рішень. У середині тижня можливі конфлікти на роботі, але успіх прийде у справах, де ви були наполегливими.

Телець
Ви відчуєте потребу у фінансовій стабільності. Наполегливість допоможе досягти цілей. Важливі розмови та зміни у планах можуть відбутися в середині тижня. Зірки радять не поспішати та використати цей час для переосмислення.

Близнюки
Ретроградний Юпітер сповільнить справи на роботі та у правових питаннях. Це гарний час для самоаналізу і перегляду цілей. Будьте уважнішими у спілкуванні з близькими, щоб уникнути непорозумінь.

Рак
Цей тиждень принесе емоційні зміни і нові відкриття. Плутон може викликати трансформації у стосунках. Зосередьтесь на сім’ї та домашніх справах наприкінці тижня, це допоможе знайти внутрішній спокій.

Лев
Тиждень обіцяє яскраві моменти, але варто не забувати про почуття людей навколо. Ваша зайнятість та громадська активність можуть призвести до уповільнення робочих процесів, що може викликати непорозуміння з колегами. Уникайте імпульсивних рішень та проявіть терпіння у роботі. Наприкінці тижня зірки сприятимуть відновленню гармонії у романтичних та сімейних стосунках.

Діва
На вас чекають нові завдання в роботі та кар’єрі. Вплив Плутона спонукатиме переглянути професійні цілі та довгострокові плани. Можливі розбіжності з керівництвом, але зрештою це призведе до позитивних змін. Дотримуйтесь субординації і не забувайте про здоров’я — до кінця тижня знайдіть час для відпочинку та відновлення.

Терези
Тиждень принесе полегшення від осіннього коридору затемнень, що дозволить вийти на новий рівень гармонії, особливо в романтичних стосунках. Терпіння стане вашим найкращим союзником, якщо щось піде не так швидко, як вам би хотілося. До кінця тижня ви відчуєте себе щасливішими, конфлікти вирішаться, і баланс у стосунках буде відновлено.

Скорпіон
Цей тиждень буде сповнений сильних емоцій і глибоких переживань. Плутон, ваш керівник, розвертається у прямий рух, що змусить вас переглянути своє життя та позбутися старих страхів і обмежень. Це час для внутрішньої трансформації. Середина тижня сприятлива для духовних практик та саморозвитку, які допоможуть знайти внутрішню рівновагу.

Стрілець
Тиждень може принести уповільнення у справах, особливо пов’язаних із кар’єрою та навчанням. Однак це чудова нагода переглянути свої плани та підійти до них свідоміше. Можливі труднощі з юридичними питаннями чи подорожами в середині тижня, але затримки підуть на користь. Зберігайте оптимізм і надихайте тих, хто поруч – ваша підтримка зараз дуже важлива.

Козоріг
Транзитний Плутон, що перебуває в останньому градусі вашого знака, значно впливатиме на вашу кар’єру та амбіції. Можуть виникнути фінансові труднощі, адже витрати перевищують прибутки. Тиждень стане часом змін, коли варто переглянути довгострокові плани. Можливі конфлікти з керівництвом, але ваша наполегливість допоможе впоратися з ними.

Водолій
Від вас цього тижня вимагатиметься гнучкість та здатність адаптуватися, особливо у стосунках із партнерами, дітьми чи батьками. Старі невирішені питання можуть знову спливти на поверхню. Не вступайте в конфлікти на роботі та з однодумцями. Вихідні будуть ідеальними для спілкування з друзями та відновлення соціальних зв’язків.

Риби
Ваші чутливість та інтуїція цього тижня посиляться. Приділіть час саморозвитку та творчості. У середині тижня з’являться нові можливості для особистісного зростання або кардинальних змін у житті, включаючи переїзд. Юпітер уповільнюватиме зовнішні процеси, але це дасть час для внутрішньої роботи й підготовки до майбутніх досягнень.

Попередня публікаціяПаштет з квасолі: білкова бомба у вашому меню
Наступна публікаціяЗахисника з Вінниччини Олександра Десятника нагородили «Золотим хрестом»