Ці сирні булочки — справжня знахідка! Якщо ви шукаєте пухку, солону і теплу випічку, спробуйте цей рецепт. Сирні булочки готуються з використанням розпушувача замість дріжджів, що дозволяє уникнути тривалого підйому тіста. Вам потрібно лише змішати інгредієнти в одній мисці, сформувати булочки та відразу відправити їх у духовку. Через двадцять хвилин ви отримаєте смачну нагороду у вигляді пишних, підрум’янених та ароматних булочок, які ідеально підійдуть для сніданку або перекусу.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 220 г пшеничного борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 50 г холодного вершкового масла
  • 120 г твердого сиру
  • 100 мл молока
  • ½ ч. л. паприки
  • ½ ч. л. солі
  • 15-20 г натертого сиру (щоб прикрасити булочки)
  • 2 ст. л. молока для змащування булочок

КРОК 1

Розігрійте духовку до 180 градусів. У великій сухій мисці змішайте 220 г борошна та 1 ч. л. розпушувача. Натерти 50 г холодного масла на крупній тертці і перемішайте його з борошном руками.

КРОК 2

Додайте 120 г тертого сиру, 100 мл молока, ½ ч. л. солі та ½ ч. л. паприки. Замісіть однорідне тісто.

КРОК 3

Розділіть тісто на 5 рівних частин. Кожну частину розкачайте у кружечок діаметром 8 см та товщиною приблизно 2 см.

Викладіть булочки на деко, застелене пергаментом. Змастіть їх невеликою кількістю молока за допомогою кулінарного пензлика та посипте тертим сиром. Випікайте при 180 градусах протягом 20 хвилин.

Попередня публікаціяПрогноз погоди у Вінниці на неділю
Наступна публікаціяШведська компанія передала Вінниччині 8 автобусів