Зірки підготували для вас цікаві випробування та нові можливості на цей день. Читайте гороскоп на п’ятницю, 4 жовтня, щоб дізнатися, чого очікувати від зірок і як найкраще провести цей день.

Овен (21 березня – 19 квітня)
Сьогодні вам доведеться зробити важливий вибір. Довіртеся своїй інтуїції, вона допоможе прийняти правильне рішення. На роботі можливі невеликі конфлікти, але ваша рішучість допоможе швидко розв’язати ситуацію.
Телець (20 квітня – 20 травня)
Зірки радять Тельцям зосередитися на фінансах. Можливо, сьогодні ви знайдете нові можливості для збільшення доходів. В особистих стосунках на вас чекає гармонія, день сприятливий для романтичних побачень.
Близнюки (21 травня – 20 червня)
Близнюкам сьогодні слід звернути увагу на здоров’я. Робіть перерви у роботі, більше рухайтеся. Можливі несподівані новини від друзів, які принесуть позитивні зміни у ваше життя.
Рак (21 червня – 22 липня)
Цей день підходить для вирішення старих проблем. Вам варто завершити розпочаті проєкти, перш ніж братися за нові. У стосунках із близькими можливі емоційні розмови, які допоможуть залагодити непорозуміння.
Лев (23 липня – 22 серпня)
Левам сьогодні доведеться проявити ініціативу на роботі. Ваші ідеї будуть оцінені, тому не бійтеся висловлювати свою думку. Увечері приділіть час родині, вона потребує вашої уваги та підтримки.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
День сприятливий для навчання та саморозвитку. Можливо, ви отримаєте нові знання, які стануть корисними в кар’єрі. У стосунках із партнером варто бути більш відкритими та щирими.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Терезам варто уникати зайвих конфліктів, особливо на роботі. Спробуйте знайти компроміс, навіть якщо це здається складним. Увечері можливі приємні сюрпризи від близьких.
Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Ваш день пройде під знаком змін. Ви можете отримати несподівані пропозиції або цікаві ідеї для розвитку бізнесу чи кар’єри. Сміливо йдіть назустріч новим можливостям!
Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Сьогодні варто зосередитися на особистих стосунках. Можливі розмови, які прояснять ситуацію з коханою людиною або друзями. Робота не потребуватиме великих зусиль, тому використовуйте день для відпочинку.
Козоріг (22 грудня – 19 січня)
Козерогам варто зайнятися фінансовими питаннями. Можливо, вам доведеться переглянути бюджет або запланувати великі витрати. Вечір обіцяє приємне спілкування з друзями чи родиною.
Водолій (20 січня – 18 лютого)
Для Водоліїв цей день принесе нові знайомства, які можуть вплинути на ваше майбутнє. Відкрийтеся для спілкування та нових ідей. У особистому житті можливі несподівані приємні моменти.
Риби (19 лютого – 20 березня)
Рибам сьогодні варто звернути увагу на емоційний стан. Спробуйте уникати стресів і конфліктів. День сприятливий для творчих занять та релаксації.
Попередня публікаціяСьогодні у Вінниці тепла погода
Наступна публікаціяПісочне печиво за рецептом Євгена Клопотенка