Вінницькі рятувальники отримали чотири нові пожежно-рятувальні автомобілі. Їх привезли з Німеччини м.Любикі та передали представники Громадської організації «Полум’я надії» в рамках благодійної допомоги. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Автомобілі оснащені всім необхідним обладнанням для ліквідації пожеж та проведення аварійно-рятувальних робіт. Це вже другий транш допомоги в рамках співпраці між благодійниками та рятувальниками Вінниччини.

Два з нових авто найближчим часом будуть передані в пожежно-рятувальний підрозділ селища Вороновиця, ще по одному отримають міста Хмільник і Гнівань. Це значно покращить здатність рятувальників швидко реагувати на виклики та забезпечувати безпеку населення.

Головний рятувальник області Руслан Шевчук подякував представникам Громадської організації «Полум’я надії», підкресливши, що отримана допомога значно підвищить бойову готовність підрозділів ДСНС у чотирьох населених пунктах області.

«Ця допомога дозволить нам швидше та ефективніше реагувати на надзвичайні ситуації, рятуючи людські життя», — зазначив він.

Керівництво області також висловило сподівання на подальшу співпрацю, оскільки зміцнення матеріально-технічної бази рятувальників є важливим кроком для забезпечення безпеки регіону.

Попередня публікаціяЗустріч пілігримів Camino Podolico відбудеться у Вінниці
Наступна публікаціяЕкскурсії жовтня: що пропонує Офіс туризму Вінниці?