Астрологічні події цього періоду свідчать про значні зміни, що впливають на взаємини, соціальні та правові аспекти. Це час внутрішніх перетворень та перебудов як на особистому, так і на глобальному рівнях, які супроводжуються напруженням. Важливо навчитися справлятися з цим через спокій і гнучкість.

ОВЕН
Тиждень розпочнеться з неприємних сюрпризів. Ваші плани можуть зірватися, зростає ризик аварій та неприємних новин. Уникайте епатажу, виходьте на роботу раніше, ігноруйте провокації та агресію. Після 3 жовтня напруженість зменшиться, і ви зможете діяти ефективніше та досягати бажаного.

ТЕЛЕЦЬ
Тиждень буде складним і підкине вам нові виклики. Можливі помилки та конфлікти, через які доведеться коригувати свої плани. Цей період підходить для завершення старих справ і самопізнання. Корисно працювати зі своєю підсвідомістю та звертатися до спеціалістів.

БЛИЗНЯТА
Не поспішайте і пристосовуйтеся до обставин. Тиждень може бути напруженим, особливо через старі проблеми. Можливо, вам доведеться прийняти неминуче або усвідомити, що зміни необхідні. Важливо зрозуміти причини подій, що відбуваються, і не звинувачувати інших.

РАК
Сонячне затемнення 2 жовтня спонукатиме до переосмислення. Це час для саморозвитку та боротьби за свої інтереси. Постарайтеся не емоційно реагувати на слова політиків і близьких, щоб уникнути негативу. Гарний час для очищення – як дому, так і свого життя від токсичних зв’язків.

ЛЕВ
Цей період не підходить для кардинальних змін у зовнішності, тож краще утриматися від відвідування косметологів і стилістів. Хоча саме цього вам, можливо, найбільше захочеться. Фокус уваги зміститься на партнерські стосунки, де можуть загостритися емоції та ревнощі. Якщо у вас є творча мета або давня мрія, наполеглива праця допоможе її реалізувати. Гарний час для людей мистецтва і сцени.

ДІВА
Є ризик, що ви будете наполягати на хибній точці зору, тож будьте уважними. Ваша думка, хоч і авторитетна, не завжди правильна. Можливі конфлікти з керівництвом або впливовими особами. Пам’ятайте, що ваше зовнішнє оточення є відображенням вашого внутрішнього стану. Це сприятливий час для навчання, саморозвитку та далеких подорожей. Період також підходить для пошуку вчителів чи репетиторів, як для себе, так і для покращення успішності дітей.

ТЕРЕЗИ
Зовнішнє життя трохи затихне, натомість активізується ваш внутрішній світ. 2 жовтня може викликати тривогу, роблячи вас вразливими в різних сферах – від роботи до романтичних стосунків. Але сонячне затемнення принесе можливість для особистого перезавантаження. Якщо плануєте важливий захід, ретельно готуйтеся, щоб не опинитися в незручній ситуації. Не варто покладатися на удачу.

СКОРПІОН
Ви схильні швидко ухвалювати рішення, проте не всі вони виявляться правильними. Спершу добре обміркуйте свої дії. Затемнення принесе на ваш шлях певні труднощі, і на початку тижня ви можете відчути тиск з боку інших людей чи обставин. Однак ваша мотивація допоможе подолати перешкоди та досягти бажаного. Вихідні сприятливі для зустрічей з друзями, обміну ідеями та натхнення.

Попередня публікаціяЯк приготувати галетне печиво за 5 кроків
Наступна публікаціяЛариса Білозір: Професійно-технічна освіта — рушійна сила економіки України