Галетне печиво – це легка, несолодка випічка з ніжною листковою текстурою. Його часто вважають дієтичним, оскільки воно містить мінімум простих інгредієнтів. Це печиво чудово смакує з різними добавками, такими як масло, карамель або варення, а для тих, хто любить менш солодкі ласощі, галетне печиво стане ідеальним варіантом. Крім того, його легко та швидко приготувати, тому обов’язково спробуйте!

Інгредієнти

Крок 1
Розігрійте духовку до 220°C. У мисці змішайте 1 яйце, 1 ст. л. молока, 1 ст. л. цукру, ⅓ ч. л. солі та 1 ст. л. олії.

Крок 2
Додайте 160 г борошна та ¼ ч. л. розпушувача, добре перемішайте й замісіть однорідне тісто.

Крок 3
Розкачайте тісто в тонкий шар, приблизно 2 мм завтовшки. Виріжте печиво за допомогою формочок. Залишки тіста повторно розкачайте й виріжте решту печива.

Крок 4
Викладіть печиво на деко, застелене пергаментом, та кілька разів проколіть виделкою або зубочисткою, щоб уникнути надмірного підйому під час випікання.

Крок 5
Випікайте галетне печиво 5-7 хвилин, поки воно не підрум’яниться, але все ще залишатиметься світлим.

Залишайте свої запитання та коментарі. Ми перевіряємо кожен рецепт перед публікацією, тому нам важливо знати, чи все у вас вийшло. Якщо виникли труднощі, ми завжди готові допомогти!

Попередня публікаціяГороскоп для знаків зодіаку на 30 вересня
Наступна публікаціяЗіркові прогнози: Що чекає нас з 30 вересня по 6 жовтня