27 вересня, з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні, у холі Вінницької міської ради відкрилася унікальна фотодокументальна виставка. Вона присвячена захопливим моментам із подорожей, зафіксованим об’єктивами вінницьких мандрівників. Експозиція охоплює як мальовничі куточки світу, так і чарівну природу рідної Вінниччини.

Одним із авторів виставки став Євген Мельник, відомий своїм ентузіазмом до подорожей. Його туристичний шлях розпочався ще в 10-річному віці з перших піших походів. Сьогодні, після понад 60 років активних мандрів, Євген продовжує досліджувати нові горизонти, надихаючи інших. За цей час він відвідав більше ніж 20 країн, зокрема побував на підніжжі Евересту, мандрував гірськими масивами України, Грузії, Франції, і навіть здійснив підйом на Монблан та численні походи в Альпи.

Попри закордонні пригоди, Вінниччина залишається улюбленим куточком серця цього завзятого мандрівника. Одне з його найулюбленіших місць — водний спуск на річці Південний Буг у Сокільцях, де він багато років поспіль знімав красу рідної природи.

Разом з іншими туристами-активістами Євген створив серію вражаючих знімків, які представлені на виставці. Ці роботи надихають на подорожі як Україною, так і за її межами, відкриваючи нові горизонти через об’єктив фотоапарата. Мельник прагне показати, що мандрувати можна і потрібно.

«Виставка — це нагадування, що світ наповнений дивовижними місцями, а подорожі відкривають нові барви у наше життя», — підсумовує Євген Мельник.

Попередня публікаціяУ Вінниці затвердили нову програму розвитку велоруху
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться 7-й Лицарський турнір пам’яті Максима Шимка