У Ладижинській громаді оновили дитячий майданчик “Казки” після 30 років проблем із водопостачанням.

Дитячий садок “Казка” у Ладижинській міській територіальній громаді отримав нове життя після масштабних робіт із заміни старої водопровідної труби, яка протягом майже трьох десятиліть створювала численні проблеми. Кожен прорив труби перетворював територію дитячого майданчика на затоплене місце, роблячи його небезпечним для малюків.

Цього року ситуація змінилася на краще: у квітні комунальники замінили аварійну трубу, а вже за кілька місяців почали оновлювати сам майданчик. Завдяки ініціативі дитячого садка та підтримці депутатки Вінницької обласної ради Мар’яни Нарожної, разом із Фондом “МХП-Громаді” та ВПФ, вдалося встановити нові ігрові елементи для наймолодших.

Тепер на майданчику є ігровий макет “Літак”, колода “Змійка” для розвитку координації, пісочниця “Весела хатинка”, гойдалка-балансир та альтанка для відпочинку. Завдяки цим змінам діти зможуть грати на безпечному та сучасному майданчику, проводячи час весело й активно.

Депутатка Вінницької ОДА Мар’яна Нарожна висловила подяку всім, хто долучився до реалізації цього проєкту, і наголосила на важливості спільних зусиль для покращення умов життя маленьких мешканців громади.

Попередня публікаціяВ Ободівській громаді батьки їздять до депутатів додому, аби ті з’явилися на сесію
Наступна публікаціяВихованці вінницької спортшколи здобули медалі на світових змаганнях з пляжної боротьби