Тролейбуси маршруту №22 «Вишенька — Водоканал — Селище Десна» змінюють розклад руху для зручності юних мешканців громади. З 18 вересня графік частково підлаштували для дітей, щоб вони могли комфортно добиратися додому після навчання.

Як зазначив директор Вінницької транспортної компанії Олександр Нечаєв, зміни були внесені на прохання жителів Десни. Графік руху змістили на годину, оскільки цей мікрорайон знаходиться досить далеко від шкіл, які розташовані на вулиці Київській. Спеціалісти транспортної компанії працювали у тісній координації зі старостою Деснянського старостинського округу Галиною Обливач.

Відповідно до нового розкладу, з Вишеньки тролейбус о 14:59 тепер відправлятиметься о 16:00. З Десни рейс зміщений з 16:02 на 17:05. Останній рейс тролейбуса також продовжено на годину: замість 18:05 він відправлятиметься о 19:08.

«Шкільні уроки закінчуються пізно, і нам було важливо, щоб діти могли повертатися додому одразу після занять без пересадок, особливо в темний час доби. Ми вдячні транспортній компанії за розуміння та підтримку», — розповіла Галина Обливач.

Оновлений розклад зручний не тільки для школярів, але й для дорослих мешканців Десни, зокрема для тих, хто працює у Вінниці до 18:00 або їздить на вечірні зміни.

Попередня публікаціяЗа якими адресами у Вінниці сьогодні ремонтують мережі
Наступна публікаціяПорушення мовного закону: 49 попереджень і 16 штрафів з початку 2024 року