Музика, гумор і благодійність: на Європейській площі Вінниці в неділю завершили святкування Дня міста

У неділю ввечері, Вінниця відзначила завершення святкування Дня міста благодійним заходом на Європейській площі. Цей вечір запам’ятався вінничанам яскравим виступом гурту Latexfauna та виступом відомого стендап-коміка Василя Байдака. Подія пройшла просто неба, об’єднавши мешканців міста під знаменом музики, гумору та допомоги українським захисникам.

Захід розпочався із привітання від Василя Байдака, який не лише порадував публіку своїм гумором, а й провів благодійний аукціон. Метою аукціону був збір коштів для одного з найпотужніших спецпідрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Атмосфера на площі була наповнена теплом та єдністю. Вінничани активно долучились до благодійної ініціативи та виявили неабияку підтримку для українських військових. Після аукціону гості насолоджувались виступом Latexfauna, який став ідеальним завершенням святкування.

Ця подія ще раз нагадала, як важливо об’єднуватись у важкі часи задля спільної мети – підтримки наших захисників та наближення перемоги України.

Як це було дивіться на світлинах та у відео:

 

Попередня публікаціяЗакрити не можна залишити: Що буде зі школами на Вінниччині де менш як 45 учнів
Наступна публікаціяВінницькі спортсмени вибороли бронзу на Чемпіонаті світу з акробатики