Депутатка Вінницької облради та керівниця групи соціального розвитку у Фонді «МХП-Громаді» Мар’яна Нарожна повідомила про передачу нових ноутбуків для учнів Печерського ліцею Шпиківської об’єднаної територіальної громади.

«Сьогодні разом із народною депутаткою Ларисою Білозір ми відвідали Печерський ліцей з важливою місією – передати учням нові ноутбуки, які допоможуть їм у навчанні та освоєнні сучасних технологій», – зазначила Мар’яна Нарожна.

У ліцеї навчається 109 дітей, і проблема оновлення комп’ютерного класу була нагальною вже тривалий час. Стара техніка не відповідала сучасним вимогам і не підтримувала необхідних програм для інформатики та дистанційного навчання, що значно ускладнювало освітній процес.

«Наш Фонд “МХП-Громаді” та Лариса Білозір за підтримки Олександра Дудника, директора “Елеваторного комплексу” ПрАТ “Зернопродукт МХП”, відгукнулися на прохання директорки ліцею Леоніди Котовської.

Ми переконані, що інвестиції в освіту – це інвестиції в майбутнє нашої країни. Сподіваємось, що нова техніка надихне учнів на нові досягнення та відкриє перед ними ще більше можливостей», – наголосила Мар’яна Нарожна.

Попередня публікаціяБайдак та INGRET 16 вересня у Вінниці з незвичною прем’єрою: «Гумор та музика — цілющий тандем, силу якого відчують всі»
Наступна публікаціяНа Вінниччині до Дня фізичної культури і спорту відзначили кращих спортсменів