10 вересня у Вінниці розпочався Кубок України з важкої атлетики, присвячений пам’яті Героя України, вінничанина Дениса Лабунського. Про це повідомила перша заступниця начальника Вінницької ОВА Наталя Заболотна.

Денис Лабунський служив у 95-й десантно-штурмовій бригаді та добровільно став на захист України з перших днів повномасштабного вторгнення. Він також брав участь у бойових діях у складі підрозділу «ССО Азов-Київ», захищаючи Бахмут, і загинув, віддавши життя за Батьківщину.

У мирному житті Денис був кандидатом у майстри спорту з важкої атлетики та першим вихованцем тренера Костянтина Соцкова. Він тренувався у спортивному клубі «Колос».

Заболотна зазначила, що протягом п’яти днів спортсмени з 20 областей України та Києва змагатимуться на честь Дениса Лабунського. “Усі перемоги присвячені Денису, який любив спорт і свою країну”, – додала вона.

“Вічна шана кожному, хто віддав життя за свободу України. Ми повинні продовжувати їхні справи, щоб молодь розуміла, завдяки кому вони мають можливість досягати успіхів як у спорті, так і в житті”, – підкреслила Наталя Заболотна.

Попередня публікаціяВінничан запрошують на виставку про евакуацію українців під час війни
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться онлайн-форум про права ветеранів