Вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6 успішно представили місто на чемпіонаті Європи з шахів серед юнаків та дівчат, який проходив у Празі, Чехія. Вони завоювали п’ять медалей, що є значним досягненням як для Вінниці, так і для всієї України, підтверджуючи провідну роль Вінницької шахової школи у розвитку цього виду спорту в країні.

Вінницькі шахісти змагалися на високому рівні з найсильнішими суперниками Європи, здобувши п’ять медалей. Артем Кучер (8 років) посів 2-е місце в конкурсі з розв’язування задач серед юнаків до 10 років та 3-е місце у блискавичних шахах у своїй віковій категорії. Олександр Савчук (8 років) виборов срібло у швидких шахах.

Олександр Шабунін (9 років) посів 3-е місце в конкурсі з розв’язування задач серед юнаків до 10 років. Даніїл Шигін (10 років) завоював бронзову медаль у блискавичних шахах серед своєї вікової групи.

Директор міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6 Микола Боднар зазначив, що юні шахісти продемонстрували чудові результати на молодіжному чемпіонаті Європи в Празі.

«Ми надзвичайно пишаємося тим, що наше молоде покоління шахістів досягає таких високих результатів на міжнародному рівні. Це підтверджує високий рівень підготовки наших спортсменів і зміцнює позиції Вінниці як важливого центру шахового розвитку. Цей успіх надихає нас на подальшу роботу та розвиток шахової школи», — підкреслив Микола Боднар.

Попередня публікаціяВінничан попереджають про можливе призупинення руху електротранспорту
Наступна публікаціяЧумацькі пісні під гітару: Новий проєкт від вінницького гурту “Очеретяний кіт”