31 серпня, в останній день літа, Офіс туризму Вінниці організовує захопливу подорож «Буцький каньйон». Це ідеальна нагода насолодитися красою українських пейзажів та зануритися в атмосферу затишку серед ще теплих сонячних променів і осіннього листя.

Подорож розпочнеться з відвідування парку в Немирові, заснованого наприкінці XVIII століття польським магнатом Вінцентієм Потоцьким. Парк був значно розширений і перетворений на англійський пейзажний парк княгинею Марією Щербатовою, яка запросила для цього садівників із Відня та Праги. Окрім парку, учасники подорожі відвідають відреставрований палац, що знаходиться на його території.

Наступним пунктом подорожі стане кінно-спортивний комплекс «Parade Allure», розташований на базі Жашківського кінного заводу. Комплекс займає понад 300 гектарів і включає пасовища, ставки, стайні та манежі для розведення й догляду за кіньми.

Кульмінацією мандрівки стане відвідування Буцького каньйону, що вражає своєю красою та нагадує скандинавські фіорди. Цей каньйон простягається на 5 кілометрів уздовж річки Гірський Тікич і починається з двометрового водоспаду Вир. Серед інших пам’яток місцевості — залишки першої в Україні ГЕС та руїни водяного млина XIX століття. Особливий інтерес викликають протерозойські граніти, яким понад 2 мільярди років.

Дата поїздки: 31 серпня 2024 року. Виїзд о 06:30 з Київської, 8 (навпроти Центрального автовокзалу).

Вартість подорожі: 870 грн.

Додаткові витрати:
– Екскурсія кінно-спортивним комплексом «Parade Allure» — 60 грн.
– Катання на конях (10 осіб) — 600 грн.
– Комплексний обід — 200 грн.
– Екскурсія Буцьким каньйоном — 50 грн.
– Катання на човні по річці Гірський Тікич (4 особи) — 300 грн. (самостійне веслування), послуги весляра — 100 грн.

Зареєструватися на подорож можна за посиланням на гугл-форму

Попередня публікаціяВінницька нардепка вразила традиційним образом з історичним принтом на сімейній фотосесії
Наступна публікаціяВінничанам вручили державні нагороди до Дня Незалежності України