Млинці зі шпинатом — чудова страва як не крути. По-перше, вони вражають своєю красою та яскравістю, задовольняючи смак навіть у дітей і приносячи вам естетичне задоволення. По-друге, вони виявляються кориснішими, ніж звичайні млинці, завдяки вмісту шпинату, який насичений необхідними корисними речовинами. По-третє, їх смак просто чудовий.
ІНГРЕДІЄНТИ
- Розморозьте 150 г шпинату та подрібніть його в блендері до однорідної консистенції.
- У глибокій мисці оббийте 2 яйця, 1 ч. л. цукру і ½ ч. л. солі. За смаком можна додати більше солі для отримання солоних млинців.
- Змішайте яєчну масу з шпинатом, додайте 150 г борошна, 3 ст. л. олії та 175 мл молока. Перемішайте, додайте залишок молока. Якщо тісто виявиться занадто рідким через вологість у шпинаті, додайте 50 г борошна. Дайте тісту відпочити протягом 15 хвилин.
- Розігрійте сковорідку і смажте млинці: черпайте тісто, розподіляючи його по всій поверхні. Смажте на потужності 7/9 протягом 3 хвилин з кожного боку або до золотистої кольору. Час може відрізнятися залежно від пательні та плити.
- Подаємо готові млинці, змащені вершковим маслом, як гарячі, так і холодні.